Hvad kan du opnå ved at bruge Equity? Prøv vores prisberegner

Fakturaopfølgning

Sæt din fakturaopfølgning på autopilot. Automatisk udsendelse af venlige påmindelser om udestående og forfaldne fakturaer frigør administrative ressourcer, øger din likviditet og opretholder den gode relation til dine kunder.

Spar tid, penge og bevar dine relationer

Sæt strøm til din fakturaopfølgning og undgå tidskrævende, manuel opfølgning. Med automatisk rykkerstyring sparer du administrative ressourcer, som du i stedet kan bruge på at videreudvikle din forretning. Fakturaopfølgningen består af enkle, automatiserede trin, der sikrer hurtigere betaling, øger din likviditet og bevarer den gode kunderelation. Alle renter og gebyrer tilfalder dig.

Oplev fordelene

Enkle, automatiserede trin sikrer hurtigere betaling og bedre likviditet. Systemet giver både dig og dine kunder et klart overblik over udestående fakturaer.

Funktioner

Hos Equity tager vi hånd om betalingsprocessen fra indledende kreditvurdering til udsendelse af rykkere og overlevering til inkasso. Derfor har vi udviklet et system, der sikrer hurtigere betaling, bedre likviditet og bevarer gode kunderelationer.

Lad os tage en snak

Kontakt os og hør, hvordan vi kan øge din likviditet og tage hånd om dine gode kunderelationer.

Kontakt os