Hvad kan du opnå ved at bruge Equity? Prøv vores prisberegner

Inkasso

Lad ikke betalingsfasen stå i vejen for dine gode kunderelationer. Hos Equity gør vi overgangen til inkasso glidende og ubesværet. Gennem klar og enkel kommunikation er både du og dine kunder velinformeret om, hvor i betalingsfasen en faktura befinder sig, og hvad næste skridt er. Vores mål er, at dine kunder betaler inden inkasso.

Vi samarbejder med autoriserede inkassobureauer

En strømlinet, professionel og effektiv inkassoproces sikrer succesfuld inddrivelse og gode kunderelationer. Vi samarbejder med landets førende inkassobureauer. Det betyder, at du omkostningsfrit får adgang til markedets bedste inkassoløsninger. Hos Equity er vores mål at få dine kunder til at betale inden inkasso. Derfor har vi specialiseret os i værdiskabende rykkerstyring og rykkerskrivelse. Venlige, automatiserede påmindelser om forfaldne fakturaer sikrer hurtigere betaling. På den måde undgår du, at sagen kommer til inkasso.

Funktioner

Hos Equity tager vi hånd om betalingsprocessen fra indledende kreditvurdering til udsendelse af rykkere og overlevering til inkasso. Derfor har vi udviklet et system, der sikrer hurtigere betaling, bedre likviditet og bevarer gode kunderelationer.

Lad os tage en snak

Kontakt os og hør, hvordan vi kan øge din likviditet og tage hånd om dine gode kunderelationer.

Kontakt os