Hvad kan du opnå ved at bruge Equity? Prøv vores prisberegner

Smart Reminders

Forsendelse af påmindelse bliver enklere end nogensinde før. Nu kan du sende E-faktura påmindelse gennem MobilePay og EAN

Ét enkelt swipe - og er regningen betalt.

Det er den nemme og effektive løsning til betaling af regninger, som imødekommer dine kunders behov for hurtigt at få klaret alt fra mobilen. Denne løsning giver dig en konkurrencefordel, da brugervenligheden er så høj. Det sige nemlig at kunder oftest vender retur til de steder hvor kunderejsen og betalingen er nemmest. Lad os hjælpe dig med at komme igang!

Send regning gennem EAN

Som den eneste udbyder i Danmark, kan vi nu sende din påmindelse, eller rykker direkte til virksomheden eller det offentlige via EAN nummer. Mange virksomheder oplever, at fakturaer som sendes gennem EAN ikke betales til tiden, oftest pga. manglende godkendelse internt hos den enkelte kunde eller det offentlige. Lad os hjælpe dig med at få hurtigere betalt, ved at sende påmindelse/rykkerende direkte ind i EAN’s rykker!

Funktioner

Hos Equity tager vi hånd om betalingsprocessen fra indledende kreditvurdering til udsendelse af rykkere og overlevering til inkasso. Derfor har vi udviklet et system, der sikrer hurtigere betaling, bedre likviditet og bevarer gode kunderelationer.

Lad os tage en snak

Kontakt os og hør, hvordan vi kan øge din likviditet og tage hånd om dine gode kunderelationer i betalingsfasen.

Kontakt os