Hvad kan du opnå ved at bruge Equity? Prøv vores prisberegner

Om os

Vores mål er at frigøre den tid, du bruger på manuel opfølgning, så du kan bruge endnu mere tid på at videreudvikle din forretning. Vores dedikerede team arbejder for at gøre betalingsfasen enkel og ubesværet for både dig og dine kunder.

Uden klientkonto

Den eneste informationskilde for Equity er dine data i dit økonomiske system. Faktura - du producerer din egen faktura med dit eget navn og logo samt din egen bankkonto. Betalningspåmindelser - Equity producerer betalningspåmindelser, med jeres bankkonto som modtager.

Vores historie

98,9% har fået hurtigere betaling med Equity

Hokas er en norsk virksomhed, der blev etableret i 1994 af iværksætter Helge Helgesen. Allerede dengang var idéen at levere gnidningsfri fakturaopfølgning med fokus på processen, før en faktura går til et inkassobureau. Med fokus på at give kunderne kvalitet og brugervenlighed på alle niveauer lancerede Hokas i 2007 egen softwareudvikling med hovedkontor i Boston, USA. Vi investerer derfor en betydelig del af omsætningen i systemudvikling og integrationer. Målet er forblive markedets bedste leverandør af betalingsopfølgning. I 2020 skiftede Hokas navn til Equity. Navneskiftet demonstrer vores øgede fokus på equality og justice – hvor der er forskellige behov, er der forskellige løsninger.

Lad os tage en snak

Kontakt os og hør, hvordan vi kan øge din likviditet og tage hånd om dine gode kunderelationer i betalingsfasen.

Kontakt os